Ce este detailingul exterior?

Polish-ul” sau detailingul exterior este un termen care include operațiunile complexe și procedurile necesare pentru a readuce la ”normal” și apoi îmbunătăți aspectul exterior al mașinii tale.

Polish-ul auto este unul din cele mai greșit înțelese procese pentru mașina ta. Considerat de mulți ca o ”manie” a celor obsedați de aspectul exterior al mașinii lor, polish-ul este, de fapt, o partei mportantă a proceselor de întreținere ajutând la  păstrarea în parametric optimi a caroseriei pentru a preveni apariția zonelor în care pătrunde rugina.

Ce ne face speciali, cu ce ajută acest motto BoniFol ”we are the BEST, forget the rest”?

Răspunsul pe scurt este că în acest domeniu nu poți să devii cel mai bun dacă nu-ți place ceea ce faci,iar noi, în momentul când o mașină ne trece pragul tratăm acea mașină ca și cum ar fi a noastră !

Ce facem?

Nu doar ”polish-ăm” ci transformăm visele tale in realitate, eliminând efectele datorate uzurii timpului, ploilor acide, depunerilor de tar, zgârieturilor, ”atacurilor” dejecțiilor acide ale păsărilor. În urma muncii noastre vei avea o mașină cu o vopsea ce va străluci ca în prima zi și, pe deasupra, protejată împotriva ”elementelor dezlănțuite” ale naturii datorită stratului NANO-CERAMIC și/sau a folie de protecție BoniFol PPF Premium.

TARIFE SERVICII

 

Nume pachet Descriere servicii Tarif
RAPID Spalat exterior, decontaminare, aplicare ceara cu polimeri sintetici De la 250 Ron
STANDARD Spalat exterior, decontaminare, corectie vopsea cu pasta polish abraziv, aplicare ceara cu polimeri sintetici De la 400 Ron
PREMIUM Spalat exterior, curatare jante, corectie vopsea in 3 etape: polish abraziv, antiholograme, finish, aplicare ceara cu polimeri sintetici, tratament cauciucuri De la 700 Ron