Ce este detailingul interior și de ce trebuie făcut ?

Mașina a devenit practic a doua casă, petrecându-ne din ce în ce mai mult timp în ea, și suntem convinsi că îți place curățenia, așa-i? De aceea vrem să te ajutăm cu tot ce e mai bun: experiență, entuziasm, profesionalism și echipamente/soluții de ultimă generație.

Fără o întreținere periodică, materialele din interiorul mașinii tale încep sa se deterioreze: tapițeria din piele își pierde strălucirea, se întărește și în timp apar crăpături, tapițeria textilă se îmbâcsește, materialele din plastic (bord, ornamente, fețe de uși etc.) se decolorează și se crapă ș.a.

Ce facem noi? Iți oferim ce îți dorești pentru că ne plac clienții mulțumiți, sau poți alege din programele structurate mai jos:

TARIFE DETAILING INTERIOR

Nume pachet Descriere servicii Tarif
RAPID Aspirat interior + Dressing plastic 150 – 200 Ron
STANDARD Aspirare totala, curatare scaune, bancheta spate, portbagaj (spalare cu injectie + extractie) De la 350 Ron
PREMIUM Tot ce contine pachetul STANDARD + curatare mocheta, bord, consola, fete usi, stalpi, plafon, praguri, chedere, geamuri De la 700 Ron
LUXURY Tot ce contine pachetul PREMIUM + curatare centuri de siguranta, balamale, demontat scaune si banchete, tratament hidrofob tapiterie, tratamente speciale pt piele, igienizare sistem ventilatie De la 1100 Ron

TARIFE PROTECTII CERAMICE PT INTERIOR

Nume pachet Tarif
Protectie Nano Ceramic piele (1 an garantie) De la 150 Eur
Protectie Nano Ceramic sticla (1 an garantie) De la 70 Eur
Protectie Nano Ceramic suprafete textile (1 an garantie) De la 65 Eur
Protectie Nano Ceramic plastic interior (1 an garantie) De la 75 Eur
Protectie Nano Ceramic jante (1 an garantie) De la 75 Eur