Daca vrei sa schimbi/ sa personalizezi culoarea masinii tale, BONIFOL este alaturi de tine!

Alege sa facem o colantare a masinii tale si vei avea urmatoarele beneficii:

1) Un pret mult mai mic in comparatie cu vopsirea.

2) Poti schimba culoarea, daca iti doresti alta.

3) Putem colanta integral masina sau pe portiuni dupa cum preferi.

4) Se conserva si se protejeaza si culoarea originala a masinii.

 

Cinci lucruri de tinut cont atunci cand alegeti sa va colantati masina

Daca aveti o firma, sigur va ganditi sa demarati unele strategii de marketing – dar fara costuri foarte mari – care sa va ofere vizibilitatea cea mai buna. Solutiile de colantare a masinii pot fi pentru dumneavoastra foarte practice deoarece în acest fel veti putea asigura mult mai multa vizibilitate companiei proprii.

Aplicand un autocolant auto veti reusi sa atrageti privirile trecatorilor, astfel ca tot mai multi vor putea sti cu ce anume va ocupati. Cu toate astea, sunt pareri pentru, dar sunt si pareri împotriva, iata de ce trebuie sa identificati acei experti în autocolante auto din care stiu sa protejeze vopseaua auto si sa realizeze si o lucrare buna calitativ, exact dupa cum va doriti.

Iata mai jos cinci lucruri de tinut cont atunci cand alegeti sa aplicati autocolante auto:

1.Tipurile de folii

Înainte de a va decide asupra colantarii trebuie avut în vedere ce folii sunt necesare sa fie aplicate pe autovehicul. În piata sunt mai multe tipuri de folii, ale numerosilor producatori. Astfel ca este bine de urmarit cu atentie caracteristicile lot. Sunt folii ce se aplica pe suprafetele drepte, unele sunt bune pentru suprafete curbate, altele prezinta o elasticitate deosebita, reusind sa se aplice astfel mult mai usor. La fel, foliile reflectorizante, precum si cele fluorescente, ar fi indicat ca sa le aveti în vedere.

E bine sa alegeti o folie cu dimensiunile foarte mari, asa încat sa puteti executa colantarea dintr-o bucata unica, fara a fi nevoie de portiuni de colant mai multe pentru acoperirea aripilor, usilor sau capotei.

2.Ce adeziv aplicam la colantare?

Adezivul e un alt lucru care trebuie sa va intereseze. El trebuie sa fie unul transparent, pe baza unui solvent dar care sa poata fi îndepartat foarte usor în momentul cand doriti sa renuntati la autocolant. Adezivul va fi unul permanent, de calitate buna si care sa nu afecteze cumva vopseaua de pe autovehicul.
Îndepartarea de pe masina a foliei se face la cald, însa fara ca vopseaua masinii sa fie afectata cumva. Cu toate acestea, autovehiculul trebuie sa aiba propria vopseau, originala, sau, daca a fost cumva revopsita, atunci trebuie ca revopsirea sa se fi facut într-un centru specializat, de calitatea cea mai buna.

3.Foliile si protectia masinii

Prin aplicarea foliei auto, masina este protejata partial de zgarieturi. Este indicat sa va alegeti o folie mai rezistenta, ceva mai groasa, astfel încat masina dumneavoastra sa fie protejata fata de eventuale probleme. De mentionat este si faptul ca folia nu va protejeaza masina contra zgarieturilor mai adanci, în acest caz fiind nevoie de efectuarea de reparatii într-un service autorizat.

4.Un autocolant care face bule

O folia pe care o veti aplica pe suprafata masinii dumneavoastra s-ar putea întampla sa faca bule. În acest caz, se recomanda o stergere a masinii cu un alcool special, care nu afecteaza deloc vopseaua masinii si abia dupa aceasta se poate aplica respectivul colant auto. Se mai întampla ca, la aplicarea foliei auto, sa se creeze unele bule de aer, care vor fi îndepartate foarte usor, cu o racleta. Nu trebuie, deci, sa va temeti si sa considerati ca folia aplicata astfel va avea neaparat un aspect inestetic, ci sa încercati sa identificati o echipa experimentata de specialisti care sa efectueze lucrarea dorita.

5.Unde aplicati autocolantul?

La solicitarile dumneavoastra, autocolantul poate fi aplicat atat pe suprafata întreaga a masinii sau numai partial. Astfel ca, mai înainte de aplicarea foliei pe masina va trebui sa stiti exact ce va doriti. Ca atare, ati putea alege, spre exemplu, sa scrieti numai numele companiei împreuna cu datele de contact ori ati putea alege sa fiti vizibil prin adaugarea unor sigle prin care v-ati facut cunoscut în piata.