Din pacate a sarit o pietricica si ti-a lovit parbrizulPoate fi o mica ciobitura, poate fi mai rau…Daca ai noroc si este doar o ciobitura nu o neglija caci in timp poate sa iti fisureze parbrizul (sa plece, cum se spune).

Alege sa reparam parbrizul masinii tale si vei avea urmatoarele beneficii:

1) Nu mai esti nevoit sa cumperi un alt pabriz cu multi bani.

2) Reparatia dureaza putin timp (20-30 min.)

3) Dupa operatia de reparatii parbrize, fisura/ciobitura aproape ca nu se mai vede.

Cautati un serviciu pentru reparatii de parbrize in Timisoara, cu experienta solida si preturi atractive? Acum ne-ati gasit! Noi reparam parbrizele cum nu o mai face nimeni!

Reparatiile trebuie executate cat de repede posibil pentru evitarea complicatiilor ulterioare. Din pacate, in Romania, calitatea scazuta a drumurilor poate sa provoace socuri si vibratii ce pot sa adanceasca fisurile si crapaturile existente, ducand in unele cazuri la daune ireparabile.

Reparatii parbrize Timisoara

La noi in service, procesul de reparatii parbrize Timisoara dureaza in medie 30 de minute, conditia fiind sa va faceti in avans o programare telefonica. In ce priveste costul reparatiei, el depinde de tipul, marimea si numarul punctelor care sunt folosite pentru detensionarea sticlei.

In cele mai multe cazuri, va putem rezolva repararea crapaturilor, fisurilor, reparatiilor si sparturilor parbrizelor. Insa dorim sa fim cinstiti cu dumneavoastră de la bun inceput: unele crapaturi ori fisuri pot sa faca imposibila reparatia in unele cazuri = fie din cauza pozitionarii, fie din cauza marimii lor (desi chiar si fisuri cu lungime pana la circa 30 de cm se pot repara). In astfel de cazuri nefericite, singura solutie este schimbarea parbrizului.

Daune comune ale unui parbriz

Exista multe cazuri cand un parbriz este lovit de pietre sau alte obiecte care pot sa creeze avarii importante din cauza vitezei. Fisurile aparute pot sa fie de diferite marimi, iar daca ele nu sunt reparate la timp, ele se pot extinde, ajungand sa compromita total parbrizul.

Majoritatea acestor avarii sunt ciobituri care pot sa ajunga la o lumgime de 30 mm, si ele pot sa fie reparate fara sa fie cheltuiti foarte multi bani si in conditii de siguranta intr-un service de reparatii parbrize. Nu este necesara o demontare a parbrizului de pe autovehicul ca sa se repare si sa se mentina vizibilitatea sticlei.

Principalele motive pentru care se apeleaza la un service de reparatii parbrize  sunt refacerea sticlei precum si impiedicarea extinderii daunelor. Totodata, parbrizul reparat va arata mult mai bine in urma reparatiilor. Va ramane numai partea aceea din stratul exterior care a fost deteriorata in impact.

Pentru reparare se foloseste o rasina de finisare si o masina pentru slefuit. Astfel, acele ciobituri initiale vor disparea (exceptie facand cazurile in care crapatura e veche si ea a fost deteriorata si de catre apa murdara – reparatia va fi de o culoare ceva mai inchisa, insa nu este sesizabila ori suparatoare).

Cate feluri de fisuri de parbriz sunt?

Prin intermediul sistemelor de reparatii parbrize folosite de catre noi, se pot repara sparturile sub forma de semiluna, ochi de bou, stea ori chiar combinatii intre cele trei.

Cum va putem ajuta in service-ul nostru de reparatii parbrize?

Asiguram repararea urmatoarelor feluri de defectiuni de parbriz:

  • Ciobituri si ciupituri cu un diametru maxim de 35 mm.
  • Crapaturi cu o lungime maxima de 500 de mm (exista posibilitatea repararii si a crapaturilor mai mari – cazul parbrizelor utilajelor speciale ori ale autocarelor. Noi am reparat si unele crapaturi in lungime de peste un metru!)

Servicii si tarife pentru reparatii la parbrize:

Preturile la diverse reparatii parbriz sunt diferite si variaza tinand cont de tipul si marimea fisurii.

Telefonati-ne sau programati-va o vizita la sediu nostru pentru discutii in detaliu referitoare la problema masinii dumneavoastră, deoarece fiecare caz in parte este unul special.

Tags: reparatii parbrize Timisoara, reparatii parbrize.