Va doriti o reimprospatare a aspectului masinii Dvs, indiferent ca este vorba de aspectul exterior sau de interior? Va este dor de mirosul si aspectul acela de “nou”, pe care poate l-ati savurat atunci cand ati achizitionat masina? Sunteti in locul potrivit – expertii de la Bonifol va pot oferi un detailing auto in Timisoara de cea mai buna calitate. Sunati-ne astazi la tel: (+4) 0726.916-826 pentru a afla mai multe informatii si a face o programare.

Ce presupune un serviciu de detailing auto?

In piata serviciilor de curatenie a autoturismelor, unde serviciile prestate sunt multiple, si destui sunt cei care spun ca va ofera prestanta dublata de o experienta bogata, trebuie sa stiti sa faceti diferenta intre ce este o operatiune de detailing auto si simpla curatare pe interior sau exterior a masinii.

Amandoua serviciile amintite anterior se focuseaza pe curatenia, protectia si pe revitalizarea suprafetelor, insa nu intotdeauna rezultatele promise sunt si pe masura asteptarilor. Dar, despre ce este vorba mai exact?

Conceptul acesta se refera la un proces intreg de curatare foarte amanuntita, atat in interior, dar si in exteriorul masinii, aici incluzand si aspectele privind ceruirea si lustruirea, pentru a realiza un nivel calitativ in detaliu. Este necesar sa aveti la cunostinta faptul ca discutam despre un serviciu special oferit de profesionisti la care se apeleaza nu doar pentru imbunatatirea aspectului masinii, dar si ca o asigurare de mentinere a valorii de vanzare a unui autoturism.

Procesul de detailing auto prezinta doua componente: cel de la exterior si cel de la interior. Referindu-ne la cel exterior, procesul cuprinde curatarea vopselei auto pana aceasta straluceste, curatarea geamurilor, curatarea anvelopelor si a rotilor.

Curatarea, lustruirea si protejarea – iata cele trei componente mari ale cosmetizarii exterioare a masinii. Pentru a da masinii un aspect dorit, expertii utilizeaza diverse produse cum ar fi: paste abrazive, clay bar, ceara. Pe langa acestea, se mai folosesc si multe feluri de aplicatoare si de lavete speciale.

Detailing auto exterior si Polish auto

“Polish-ul”, sau detailingul exterior, este un termen care include operatiunile complexe si procedurile necesare pentru a readuce la “normal”, si apoi imbunatati aspectul exterior al masinii tale.

Polish-ul auto este unul din cele mai gresit intelese procese pentru masina ta. Considerat de multi ca o “manie” a celor obsedati de aspectul exterior al masinii lor, polish-ul este, de fapt, o parte importanta a proceselor de intretinere – ajutand la  pastrarea in parametri optimi a caroseriei – pentru a preveni aparitia zonelor in care patrunde rugina.

In cadrul acestei operatii se intervine asupra tuturor particulelor straine de la suprafata, care trebuie indepartate total. Pentru a atinge rezultatul dorit, se apeleaza la o spalare si la claying. Daca lacul autoturismului este contaminat la interior si nu poate sa fie curatat printr-o simpla spalare, atunci se intervine cu niste argila, material ce are capacitatea speciala de a curata respectiva murdarie. Ca o informatie generala: acea contaminare a lacului poate sa survina si din cauza emanatiilor industriale, a particulelor din aer de aer, diverse particule de murdarie, de gudron sau de excremente ale animalelor.

Cand se corecteaza aspectul acesta, se intervine in proces cu o pasta abraziva, astfel eliminandu-se si un strat superficial din lacul autoturismului pentru a se elimina zgarieturile fine. Dupa aceasta actiune, este nevoie de o protejare a masinii, lucru ce se realizeaza aplicand un material de protectie, acesta impiedicand materialele straine sa mai adere la suprafata autoturismului. E bine de stiut ca, in aceste cazuri, putem folosi si ceara, cat si niste sigilanti speciali.

In final, nu doar “polish-am”, ci transformam visele tale in realitate, eliminand efectele datorate uzurii timpului, ploilor acide, depunerilor de tar, zgarieturilor, ”atacurilor” dejectiilor acide ale pasarilor. In urma muncii noastre vei avea o masina cu o vopsea ce va straluci ca in prima zi si, pe deasupra, protejata impotriva ”elementelor dezlantuite” ale naturii datorita stratului NANO-CERAMIC si/sau a folie de protectie BoniFol PPF Premium.

Tarife servicii Detailing exterior si Polish auto

 

Nume pachet Descriere servicii Tarif
RAPID Spalat exterior, decontaminare, aplicare ceara cu polimeri sintetici De la 250 Ron
STANDARD Spalat exterior, decontaminare, corectie vopsea cu pasta polish abraziv, aplicare ceara cu polimeri sintetici De la 400 Ron
PREMIUM Spalat exterior, curatare jante, corectie vopsea in 3 etape: polish abraziv, antiholograme, finish, aplicare ceara cu polimeri sintetici, tratament cauciucuri De la 700 Ron

Fa-ti chiar astazi o programare: (+4) 0726.916-826.

 

Detailing auto interior

 

Masina a devenit practic a doua casa, petrecandu-ne din ce in ce mai mult timp in ea, si suntem convinsi ca iti place curatenia, asa-i? De aceea vrem sa te ajutam cu tot ce e mai bun: experienta, entuziasm, profesionalism si echipamente/solutii de ultima generatie.

Fara o intretinere periodica, materialele din interiorul masinii tale incep sa se deterioreze: tapiteria din piele isi pierde stralucirea, se intareste si in timp apar crapaturi, tapiteria textila se imbacseste, materialele din plastic (bord, ornamente, fete de usi etc.) se decoloreaza si se crapa s.a.

Ce facem noi? Iti oferim ce iti doresti pentru ca ne plac clientii multumiti, sau poti alege din programele structurate mai jos:

 

Tarife Detailing Interior

Nume pachet Descriere servicii Tarif
RAPID Aspirat interior + Dressing plastic 150 – 200 Ron
STANDARD Aspirare totala, curatare scaune, bancheta spate, portbagaj (spalare cu injectie + extractie) De la 350 Ron
PREMIUM Tot ce contine pachetul STANDARD + curatare mocheta, bord, consola, fete usi, stalpi, plafon, praguri, chedere, geamuri De la 700 Ron
LUXURY Tot ce contine pachetul PREMIUM + curatare centuri de siguranta, balamale, demontat scaune si banchete, tratament hidrofob tapiterie, tratamente speciale pt piele, igienizare sistem ventilatie De la 1100 Ron

 

Tarife Protectii Ceramice pt Interior

Nume pachet Tarif
Protectie Nano Ceramic piele (1 an garantie) De la 150 Eur
Protectie Nano Ceramic sticla (1 an garantie) De la 70 Eur
Protectie Nano Ceramic suprafete textile (1 an garantie) De la 65 Eur
Protectie Nano Ceramic plastic interior (1 an garantie) De la 75 Eur
Protectie Nano Ceramic jante (1 an garantie) De la 75 Eur

Pentru un detaling auto Timisoara de cea mai buna calitate, te invitam sa ne contactezi pentru a te programa la tel. (+4) 0726.916-826 chiar astazi!