6 sfaturi pentru alegerea foliei auto

Folia auto adauga eleganta si distinctie oricarui automobil. In afara de intimitate, folia ajuta la condus, mai ales atunci cand soarele este in fata ta. Totodata, ea blocheaza si 99% din razele ultraviolete, ceea ce inseamna protectie de lunga durata pentru pasageri si  tapiterie. Automobilele cu folie au mai putin crapaturi la interior, mai putine decolorari si deformari. Daca va petreceti mult timp in masina, nu va puteti permite sa ratati aceste avantaje.

Alegerea nuantei potrivite devine urmatoarea provocare. In continuare gasiti 7 sfaturi pentru alegerea unei nuante pentru fereastra masinii, care va oferi masinii atat stil, cat si substanta.

1. Familiarizati-va cu diferitele optiuni

Cu cat aveti mai multe informatii despre folie auto, cu atat este mai bine pentru dvs. Ca un prim pas, luati in considerare vizitarea unui magazin sau service specializat, si aflati despre diferitele nuante de folie auto disponibile. Bonifol se ocupa cu o varietate de nuante de folie, si poate fi locul potrivit pentru a afla despre optiunile disponibile si ce vi s-ar potrivi mai bine.

2.Produse de calitate superioara vs produse de calitate obisnuita

Alegerea aici depinde de doua lucruri: cat de mult sunteti dispusi sa cheltuiti, si cat de mult utilizati masina. Produsele de calitate superioara precum Llumar rezista o durata mai lunga, arata mai bine, si, in general, isi fac treaba mai bine.

3. Luati in considerare folia auto reflectorizanta

Expunerea pielii la radiatii UV pentru o perioada indelungata de timp este considerata a fi nesanatoasa. Folia cu filtrul UV va ajuta sa tineti la distanta pana la 99%  din radiatiile UV. Acest tip de folie asigura totodata ca energia soarelui nu ramane captiva in masina. Acest lucru elimina efectul de cuptor care se experiemneteaza cand o masina este expusa indelungat la soare.

4. Lasati ca montajul sa fie facut de un profesionist

Toata lumea poate incerca sa aplice folia auto, dar numai un profesionist poate scoate la iveala acea eleganta unica. Montajul profesionist va costa cu siguranta ceva mai mult, dar cu siguranta merita.

5 .Aflati unde se poate aplica, si unde nu

Oglinda laterala, de exemplu, nu trebuie sa fie colorata. Acest lucru se aplica si in cazul oglinzii retrovizoare. Nuantele mai deschise de folie vor fi mai sigure pe geamurile din spate si laterale, dar nuanta intunecata este un lucru complet diferit – aceasta face dificila vederea unor imagini importante pentru un condus sigur.

6. Informati-va cum sa o ingrijiti

Dupa instalarea foliei, ar trebui sa asteptati cateva zile inainte de a va curata si rula geamurile masinii. Nu riscati sa distrugeti montajul pana cand nu sunteti sigur ca este uscata complet folia. Dupa aplicare, fereastra este de obicei curatata de instalator. Cand se curata, se recomanda folosirea unui prosop de hartie moale si un detergent fara amoniac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.